SVAKODNEVNA NJEGA ZUBI I DESNI

 

Desni (gingiva) su bitan dio usne šupljine. To je potporno tkivo zubi. Usna šupljina i desni su izloženi utjecaju različitih bakterija i upravo zbog toga oralna higijena je vrlo bitna. Zdrave desni su uobičajeno svijetlo ružičaste boje i ne krvare. Prijanjaju uz zub i štite kost.

Prvi stupanj upale desni je gingivitis, simptomi su upala i krvarenje. Zanemarivanjem oralnog zdravlja (redovite posjete stomatologu, pravilna oralna higijena) gingivitis se može razviti u parodontitis. Ozbiljnija upala desni karakterizirana je povlačenjem desni što može dovesti do gubitka zuba.

 


Svakodnevnim korištenjem zubnih četkica, interdentalnih četkica, oralnih vodica i zubnih pasti štitite vaše zube i desni.


gingival_slika_LINIJA

Linija za svakodnevnu primjenu VITIS zubna pasta i vodica posebno je formulirana da poboljša oralnu higijenu. Smanjuje nakupljanje plaka te štiti i jača desni. Ugodnog nježnog okusa bez dodatka alkohola. Četkice s posebno nježnim vlaknima za osjetljive zube i nježne desni. Karakterizira ih mala i zaobljena glava za lako četkanje i bolji pristup teško dostupnim mjestima.

cpc-web
Dokazani učinak u prevenciji od bakterija i virusa

Cetilpiridin-klorid (CPC) antiseptik koji ima dokazani preventivni učinak protiv infekcija i virusa sličnim korona virusu. Preporuča se svakodnevna upotreba pasti i vodica za usta s CPC-om.

Zaštitite svoja usta više nego ikada – kako? – Pročitajte ovdje

 

 

button-naruci-online