philips_sonicare_objava

Pranje zubi – nježno, a temeljito.

 

Sonične četkice Sonicare osmišljene su da učine proces četkanja jednostavnijim, ugodnijim i efikasnijim od onog tradicionalnog. Philips razradio je soničnu tehnologiju i ponudio električne četkice za djecu i odrasle.

sonicare
Suvremena sonična tehnologija u službi zdravlja usne šupljine

Zahvaljujući dinamičnom načinu čišćenja – s čak do 62.000 pokreta u minuti, sonične četkice Philips Sonicare omogućuju optimalno čišćenje područja između zuba i uzduž linije desni osiguravajući učinkovitije uklanjanje zubnih naslaga u usporedbi s običnom zubnom četkicom.


Kako vam Sonicare može pomoći?

Zdravije desni
Dinamično fluidno djelovanje, kao rezultat jedinstvenih 62.000 pokreta glave četkice u minuti, osigurava brže i lakše čišćenje teže dostupnih mjesta te vam na taj način pruža kompletniju oralnu higijenu uz osjećaj bolje čistoće i glatkoće zubi koju možete odmah osjetiti. Klinički je dokazano da su četkice Sonicare učinkovitije u odnosu na manualne četkice u smanjenju zubnog kamenca, gingivitisa i krvarenja desni

Prirodno bijeli zubi i svjež dah
Četkice Sonicare izuzetno su efikasne u vraćanju bjeline zubima koji su potamnjeli zbog konzumacije duhana, kave i vina, kao i u eliminaciji zadaha uzrokovanog bakterijama u usnoj šupljini. Zahvaljujuću soničnoj tehnologiji uklanjaju do 100% više mrlja u samo jednom tjednu.

Nježno četkanje
Zahvaljujući nježnim vibracijama glave četkice Sonicare i dinamičnom fluidnom djelovanju stvara se značajno manji pritisak na zube i desni u odnosu na manualnu četkicu te osigurava učinkovito i nježno čišćenje teško dostupnih područja, zuba i desni.

button-naruci-online