whitening - sensitive

Izbjeljivanje & osjetljivi zubi

 

Zašto zubi gube svoju prirodnu bijelu boju?

• zbog nečistoča koje se nakupljaju na površini zuba
• zbog kamenca koji s vremenom potamni

 

Hrana, piće i životne navike kao što su ispijanje kave i konzumiranje cigareta utječu na naše zube, njihovu boju i samo zdravlje desni i zuba. Kako bi spriječili nastanak mrlja i sakupljanje nečistoče na našim zubima grupacija DENTAID razvila je tehnologiju haprepair® i predstavila dvije linije proizvoda sa aktivnim sastojkom Hidroksiapatitom.

 

whitening & sensitive-web

 

Izbjeljivanje & zaštita od dentalne preosjetljivosti

Linija VITIS whitening (zubna pasta i vodica) ima učinkovito izbjeljivanje s višestrukim djelovanjem, štiti od dentalne preosjetljivosti te prevenira nastanak kamenca i karijesa.

Vraća prirodnu bjelinu i sjaj zubi kroz 5 djelovanja:

  1. Uklanja mrlje
  2. Spriječava nastanak kamenca
  3. Jača caklinu
  4. Polira
  5. Obnavlja i izbjeljuje

Za one čiji su zubi osjetljivi formirana je linija VITIS sensitive kako bi pored izbjeljivanja pomogla smanjiti nelagodu. Uz zubnu pastu i vodicu, tu je i četkica sensitive za nježno čišćenje površine zuba i zaštitu desni.
Obje linije se mogu koristiti svakodnevno zbog niskog indexa abrazije što je odlična karakteristika, jer kod proizvoda za izbjeljivanje obično je index abrazije vrlo visok.

 


HAPrepair
Aktivni hidroksiapatit sastojak haprepair tehnologije ispunjava nepravilnosti na zubnoj caklini čineći površinski sloj glađim i svijetlijim te sprječava nastanak zubne preosjetljivosti. Korištenjem linija VITIS whitening & sensitive hidroksiapatit se taloži na zubnoj caklini tvoreći zaštitini sloj kako bi spriječio nastanak mrlja i kamenca.

 

button-naruci-online