DENTAID proizvodi za oralnu higijenu

Što nudi paleta proizvoda na našem webshopu i zašto odabrati baš VITIS proizvode za oralnu higijenu?
___

Oralno zdravlje je bitno za cjelokupno zdravlje našeg organizma, stoga je odabir proizvoda za oralnu higijenu izrazito bitan. Jeste li se ikad zapitali perete li zube ispravnom četkicom? Je li pasta za zube i vodica koju koristite najbolja za vas? Koju interdentalnu četkicu koristiti?

Kod oralne higijene važni su sastojci proizvoda kojeg koristite kao i naša potreba, odnosno zašto taj proizvod koristimo. O sastojcima i našoj potrebi pobrinula se vodeća španjolska tvrtka za oralnu higijenu DENTAID.


 

Zašto baš Dentaid?

Dentaid je vodeća svjetska tvrtka iz područja oralne higijene posvećena jasnom cilju: unaprijediti i sačuvati oralno zdravlje korisnika. U suradnji sa farmaceutima i doktorima dentalne medicine diljem svijeta, njihov tim stručnjaka svakodnevno osmišljava nove proizvode po mjeri korisnika (linije proizvoda VITIS, PERIO AID, INTERPROX…)

Najvažnije su potrebe korisnika. Dentaidov asortiman se sastoji od različitih linija četkica, interdentalnih četkica, pasti i vodica za zube, od onih dječjih, preko proizvoda namijenjenih osobama s problemima desni ili zuba, pa sve do posebno osmišljenih linija za osobe s implantatima. Ono što je zajedničko svim linijama jesu pomno odabrani sastojci. Neki od sastojaka pružaju zaštitu od bakterija i virusa sa produženim djelovanjem.


 

Izaberite liniju koja najviše vama odgovara?

Svi proizvodi prilagođeni su potrebama različite životne dobi te potrebama koje ta dob donosi i za svakodnevnu su upotrebu bez straha od oštećenja vaših zubi i desni.

VITIS-perioaid-interprox

1. Za svakodnevnu njegu zubi i desni

VITIS GINGIVAL zubna pasta i vodica posebno su formulirani za smanjenje nakupljanje zubnog kamenca (plaka) te zaštitu i jačanje desni. Ugodnog su i nježnog okusa bez alkohola. U svom sastavu imaju CPC (cetilpiridin-klorid) antiseptik za usta koji djeluje antivirusno i antibakterijski i štiti vašu usnu šupljinu kroz dan od određenih bakterija, gljivica i virusa (poput gripe, rotavirusa, virusa jednostavnog herpesa, hepatitisa B i nekih koronavirusa).

2. Zubne četkice

VITIS nudi širok asortiman četkica za zube za različite potrebe, od dječjih četkica, četkica za ortodontske pacijente, mekanih četkica za zube pa sve do četkica za njegu implantata. Svojim značajkama i kvalitetom VITIS zubne četkice priznate su kao lideri na mnogim tržištima. Posebno dizajnirane ovisno o potrebama svake osobe sa visokokvalitetnim Tynex® vlaknima za smanjenje zadržavanja vlage i zaštitu desni

3. Za one sa ortodontskim aparatićima

Kompletna linija VITIS ORTHODONTIC smanjuje stvaranje zubnih naslaga i pomaže u cijeljenju sluznice od iritacija uzrokovanih bravicama.  Vosak štiti sluznicu od oštećenja, a zubna pasta je polutekuća što olakšava čišćenje samih bravica. Četkica je specijalno dizajnirana – malena je i ima V-oblik vlakana pa lako dopire do svakog područja u ustima i oko samog aparatića.

4. Za bijeli osmijeh

Ako ste ikada maštali o savršenom bijelom osmijehu i zdravim zubima grupacija DENTAID razvila je tehnologiju haprepair® i predstavila dvije linije proizvoda VITIS WHITENING & SENSITIVE. Njihov zadatak je oporaviti caklinu i stvoriti zaštitini sloj koji će spriječiti nastanak mrlja i kamenca, a samim time, zubi će biti glatki i svjetliji. Obje linije imaju nizak indeks abrazije, pa se mogu koristiti svakodnevno.

5. Za djecu

VITIS KIDS & JUNIOR je linija sa simpatičnim četkicama i zubnim pastama ugodnog ukusa, koja će privoliti naše najmlađe da zavole svakodnevno održavanje oralne higijene. Nude posebnu zaštitu desni i učinkovitu prevenciju od karijesa.

6. Za intezivnu i aktivnu kontrolu plaka

U slučajevima intenzivnog stvaranja zubnog kamenca DENTAID nudi liniju PERIO AID – tekućine i gel sa CHC (klorhexidin) i CPC (ceilpiridin-klorid). Sa svojim specifičnim sastavom ima široku primjenu, a dodatno suzbija bakterije i viruse te time štiti od bolesti desni.

7. Za zaboravljene međuzubne prostore :)

Dentalnu higijenu upotounjuju interdentalne četkice INTERPROX. Naime, četkica za zube ne dopire do gotovo 40% površine zuba koja se nalazi u međuzubnom prostoru. Svakodnevno korištenje interdentalnih četkica omogučit će vam 100%-tnu higijenu.

____

Detalje o svakom proizvodu pojedinačno možete pronaći na webshopu http://www.novodent4smile.hr/shop/

____